אצבעות שום (כ-30 יח')
לבצק:
1/2 ק”ג קמח
1 כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר לבן
חלמון
1 ביצה
2 כפיות מלח
כוס מים בטמפ’ החדר
לתיבול:
2-3 כפיות אורגנו
1/2 כוס שמן זית
3-4 כפיות שום כתוש
כפית מלח גס
בקערה שמים קמח, שמרים, סוכר, מלח, מערבבים מעט. מוסיפים מים מערבבים, מוסיפים חלמון וביצה, מערבבים שוב עד שנהיה בצק אחיד – לשים עד שאין גושים. מכסים במגבת ומתפיחים עד להכפלה.
על משטח מקומח, מרדדים למלבן גדול בעובי כ-1.5 ס”מ בערך, חותכים לאצבעות ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים קטנים האחד מהשני.למרוח את התיבול מעל. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-10-15 דק’ עד להזהבה.