אצבעות שום (כ-30 יח')

לבצק:

1/2 ק”ג קמח

1 כף שמרים יבשים

2 כפות סוכר לבן

חלמון

1 ביצה

2 כפיות מלח

כוס מים בטמפ’ החדר

לתיבול:

2-3 כפיות אורגנו

1/2 כוס שמן זית

3-4 כפיות שום כתוש

כפית מלח גס

בקערה שמים קמח, שמרים, סוכר, מלח, מערבבים מעט. מוסיפים מים מערבבים, מוסיפים חלמון וביצה, מערבבים שוב עד שנהיה בצק אחיד – לשים עד שאין גושים. מכסים במגבת ומתפיחים עד להכפלה.

על משטח מקומח, מרדדים למלבן גדול בעובי כ-1.5 ס”מ בערך, חותכים לאצבעות ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים קטנים האחד מהשני.למרוח את התיבול מעל. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-10-15 דק’ עד להזהבה.

Created by i&i-creative shop | Bakes and Cakes | Developed By Rara Theme Powered by WordPress. Privacy Policy
Top